Header Ads

Pelajar perempuan ajak buat seks sebagai habuan untuk dapatkan iPhone 4S

WarkahDaily -- Seorang pelajar wanita di Nanjing, China telah menawarkan kepada seorang lelaki habuan seks sebagai balasan untuk dapatkan sebuah iPhone 4S baru.

Berdasarkan pendedahan perbualan yang dibuat, gadis berkenaan telah membuat tawaran pertama melakukan oral seks terhadap seorang lelaki berkenaan sebagai pertukaran untuk sebuah telefon.

Gadis yang menggelarkan dirinya sebagai 'lovemelo' di ‘chatbox’ perbualan mereka itu telah mempelawa lelaki berkenaan dengan berkata, “Sila bawa saya.”

Sambil gadis berkenaan memberitahu lelaki itu, “Selagi anda membasuh kebersihannya dengan betul, ia sanggup lakukannya.”

Namun, lelaki berkenaan telah menolak tawaran gadis itu dan berkata, “Tidak, saya masih tidak suka dengan idea seks oral.”

Merasakan bahawa lelaki berkenaan tidak berminat, gadis yang merupakan seorang pelajar tahun 2 di peringkat ijazah itu telah membuat tawaran melakukan hubungan seks selama lima malam berturut-turut sebagai pertukaran untuk telefon Apple yang berharga kira-kira 4,500 Yuan (RM2,200) di China.

Gadis berkenaan turut menambah bahawa lelaki berkenaan juga akan dapat meluangkan sebulan dengan dia selagi dia membeli beliau barangan ‘Apple’ itu.

“Anda boleh berbuat apa sahaja yang anda mahu. Atau saya boleh menghabiskan sebulan dengan anda.

“Anda boleh berbuat apa sahaja yang anda mahu. Sama seperti anda dapatkan saya barangan Apple itu.”

Menurut akhbar di China, pihak media telah berjaya mengesan gadis berkenaan apabila butiran perbualannya dengan lelaki itu bocor di internet. Hasilnya, mereka menyiarkan nombor telefon mudah alih, gambar, dan butir-butir lain berkaitan gadis berkenaan.

Akibatnya, gadis itu terpaksa menukarkan nama samarannya sebanyak tiga kali dan seolah-olah terperanjat terhadap perhatian media yang diberikan terhadap beliau.

Beliau dilaporkan mengeluh dan menyatakan secara terbuka di internet, “Apa salahnya dengan tawaran saya? Orang lain juga turut membuat pertukaran seks untuk dapatkan barangan berjenama mewah.

“Tapi kenapa hanya memilih (menghentam) saya?.”
Dikuasakan oleh Blogger.