Header Ads

Datuk Bandar Osaka Hashimoto kerap 'dimandikan' wanita bogel

Kawasan hiburan mandi sabun (soapland) Fukuhara di Kobe Jepun.
Datuk Bandar Raya Osaka, Toru Hashimoto di masa lalu ternyata kerap diajak ke tempat hiburan seks 'mandi sabun' (soapland) di Fukuhara, Kobe Jepun. Namun dia mengaku hanya bersuka-ria sahaja tidak melakukan hubungan seks di sana.

Sementara kesnya dengan penerbit majalah Shukan Bunshun dan Shukan Taishu iaitu Bungeisha, semakin mendapat perhatian masyarakat Jepun.

Perdebatan Hashimoto dengan pemimpin kumpulan anti Korea, Zaitokukai, Makoto Sakurai pada 20 Oktober lalu berakhir dengan kekecohan dan jeritan Sakurai kepada Hashimoto, "Pulang saja kamu ke Tobita Shinchi!"

Tobita Shinchi adalah tempat pelacuran di Osaka-Kobe dan Hashimoto dilaporkan sering ke sana khususnya wilayah Fukuhara yang banyak 'soapland', dimandikan oleh wanita bogel sebelum melakukan hubungan seks.

Toru Hashimoto
Hashimoto menuntut 11 juta yen daripada Bungeisha kerana menjatuhkan reputasi nama baiknya. Shukan Bunshun menulis bahawa Hashimoto sering 'bermain' di 'soapland' serta dilayan kumpulan Tobita Shinchi, katanya melalui peguam mereka, sebelum Hashimoto menjadi Datuk Bandar Raya Osaka pada 2011. Namun Hashimoto membantahnya, dia mengatakan hanya dia mendapat layanan biasa sahaja dan tidak melakukan seks di sana.

Namun Shukan Taishu (penerbit yang sama) dalam edisi 10 November 2014 menuliskan laporan bahawa hasil penyiasatan mereka dan keterangan daripada wanita yang berkhidmat di 'soaplad' tersebut, Hashimoto sering ke sana dan dilayani olehnya. Perbicaraan akan bersambung pada 14 November 2014 akan datang di Osaka.
Dikuasakan oleh Blogger.