Header Ads

Terbongkar! wajah sebenar Pasma

Ust Khairuddin At-Takiri cuba difitnah oleh Pasma.
Sejak kebelakangan ini PASMA telah menjadikan kepimpinan Ulama dalam PAS mangsa fitnah. Apa sahaja yang tak kena akan disebar luas dengan komen yang berbau fitnah dan memburukkan agar imej kepimpinan ulama dalam PAS terjejas.

PASMA dengan beberapa facebooker UMNO menjadikan Ulama terutama di Terengganu sebagai sasaran dan ini sekaligus membantu UMNO mempertahankan kedudukan kerusi supaya PAS tak boleh menguasai Terengganu.

Seorang facebooker UMNO dengan nama Umno Insaf yang juga merupakan ahli PASMA aktif telah membuat fitnah dan menyerang Ustaz Khairuddin dengan pelbagai tuduhan.

Fitnah ini juga disebarkan oleh seorang lagi facebooker yang dulunya UMNO kini bergiat aktif dengan PASMA ialah Sabri Yusuf.

Mereka sengaja menyembunyikan maklumat kebenaran tentang penglibatan Ustaz Khairuddin dalam membantu mangsa banjir. Hanya gambar yang dirasai sesuai untuk fitnah disebarkan demi memburukkan kepimpinan Ulama dan menjatuhkan PAS Terengganu serta membantu UMNO Terengganu kekal berkuasa.

Siapa ahli UMNO yang berada di dua facebooker Umno Insaf dan Sabri Yusuf perlu didedahkan agar ahli PAS tahu apa sebenar tujuan mereka.

Dalam hal ini dilihat kepimpinan PAS yang menyokong PASMA dan pimpinan PASMA sendiri seolah-olah memejam mata demi mencapai matlamat untuk menjatuhkan Presiden pada Muktamar ke-61 nanti.

SIAPA TALI BARUT UMNO??

KEPIMPINAN ULAMA ATAU PASMA?
Jawapan bukan pada kata-kata tetapi pada perbuatan pengkhianatan membantu UMNO Terengganu sangat jelas dengan wujud dua orang facebooker cybertropper UMNO dalam PASMA.

sumber
Dikuasakan oleh Blogger.