Header Ads

[LIVE STREAMING] Final AFF Cup 2014: Thailand vs Malaysia

[LIVE STREAMING] Piala AFF SUZUKI 2014: Thailand vs Malaysia. Pertemuan antara Thailand vs Malaysia dalam perlawanan akhir Piala AFF Suzuki 2014 pusingan pertama akan berlangsung hari ini di Stadium Rajamangala, Bangkok, Thailand, jam 7:00 malam.

Skuad bimbingan Dollah Salleh perlu mengutip sekurang-kurangnya satu mata di tempat lawan sebagai bekalan selesa dalam pertemuan timbal balik perlawanan akhir pusingan kedua yang akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 20 Disember ini.

Malaysia layak ke perlawanan akhir selepas berjaya menundukkan Vietnam dalam perlawanan separuh akhir dengan kemenangan secara agregat 5-4 pada 11 Disember lalu.

Manakala Thailand layak ke final selepas berjaya menundukkan Filipina 3-0 dalam perlawanan separuh akhir pada 10 Disember.

Para peminat Harimau Malaya dapat menyaksikan perlawanan akhir antara MALAYSIA vs THAILAND secara langsung di Channel FOX Sport - Ulasan Bahasa Inggeris (C812), Channel FOX Sport 3 - ulasan bahasa Melayu (C818), Channel FOX Sport HD (C832). Peminat juga boleh menonton di TV9 Malaysia.

Bagi mereka yang ingin menonton secara online, boleh dapati di link di bawah untuk menonton secara LIVE.

KLIK untuk menonton:
Channel 1: [LIVE] CHANNEL 1
Channel 2: [LIVE] CHANNEL 2
Dikuasakan oleh Blogger.