Header Ads

Malukan suami dan pasangan curang tanpa seurat benang di khalayak

Ting Su, wanita berasal dari Bandar Suzhou, China telah menangkap basah saudara kembarnya yang berkaitan sukar dengan suaminya di tempat pakir di sebuah pusat membeli-belah.

Menyedari perkara tersebut, wanita 29 tahun itu kemudiannya memalukan suaminya yang dalam keadaan tanpa seurat benang di badan bersama pasangannya itu.

Dipetik dari Shanghaiist, hari ini, bukan itu sahaja, Ting turut mengabadikan detik-detik memalukan pasangan curangnya itu dengan kamera di telefon bimbit beliau yang mendapat perhatian ramai orang di lokasi tempat letak kereta kereta.

Ting berjaya menangkap pasangan curang itu selepas dapat mengesan kehadiran suaminya, Cheng Su, 30, dengan menggunakan sistem pengesanan di telefon bimbitnya.

Ketika Ting tiba di lokasi kejadian, mereka berdua sedang melakukan hubungan seks di kerusi belakang kereta yang sedang diletakkan itu.

Ting membuat pasangan curang itu terkejut, menyebabkan pasangan itu terus melompat keluar dari kereta. Tanpa diduga, Ting dengan cepat memasuki ke dalam kereta dan mengunci semua pintu, meninggalkan mereka berdua di luar kereta tanpa pakaian seurat benang.

Pasangan curang itu tidak dapat berbuat apa-apa, selain menutupi wajah mereka di lokasi tempat letak kereta di pusat membeli-belah di Bandar Suzhou, timur China.

Apatah lagi, ramai orang yang berada di tempat kejadian dan turut merakam pasangan curang itu yang sedang berbogel dengan kamera telefon bimbit.

"Ia sangat lucu. Ramai orang mencapai telefon bimbit mereka dan (untuk merakam kejadian itu), saya juga. Dia mengetuk-ngetuk pada tingkap kereta sambil berteriak kepadanya (isterinya)," kata seorang saksi merujuk pada aksi Ceng yang merayu kepada isterinya agar dibukakan pintu kereta.

Berikutan kejadian itu, Ting bertindak akan memfailkan tuntutan cerai terhadap suaminya yang berlaku curang dengan saudara kembarnya selepas beliau melahirkan anak kembar.
Dikuasakan oleh Blogger.